Actrita, cantareata si vedeta de televiziune, romanca Ramona Badescu este una dintre cele mai admirate femei din Italia. Cu toate astea, logodnicul ei, Riccardo Piccionetti, i-a intors spatele dupa o relatie de mai bine de doi ani, intr-o perioada in care se intetisera zvonurile de nunta.

Focoasa craioveanca a primit neplacuta veste, luna trecuta, la intoarcerea din Brazilia, unde participase la un reality-show, „La Fattoria“.

Cu un an mai tanar decat Ramona, Riccardo a pretins ca a luat decizia de a rupe relatia pentru ca a suferit foarte mult in perioada in care ea s-a aflat in Brazilia.

Curios este ca Ramona nu a dorit sa participe la acest realityshow si a acceptat in cele din urma la insistentele lui... Riccardo. „Eu nu mi-am dorit sa particip, logodnicul meu a fost cel care a insistat. Poate nu am inteles ca absenta mea il va afecta atat de tare“, precizeaza Ramona, care s-a numarat printre primii concurenti care au parasit casa Fattoria.

Romanca insa nu este deloc impacata cu finalul relatiei sale si cu faptul ca l-a pierdut pe Riccardo, motiv pentru care a declarat ca va cauta un barbat care sa ii semene leit fostului ei logodnic. Ramona si Riccardo s-au cunoscut in anul 2003, la un concurs de motociclism.

Cuplul a dorit sa-si oficializeze relatia chiar in acelasi an, dar a fost impiedicat de faptul ca Ramona nu era divortata oficial, divortul romancei de primul sau sot, avocatul Alessandro di Furnaro, pronuntandu-se abia la inceputul acestui an.