Lumea politica nu duce lipsa de propriile sale telenovele. Deputatul PD Anca Boagiu a avut timp de mai bine de un an si jumatate o relatie cu Gabi Parvu, consilier de zece ani la Primaria Generala a Capitalei. Cei doi s-au despartit in preajma Sarbatorilor de Paste. Libertatea a aflat insa ca Parvu nu e deloc impacat cu aceasta decizie si isi doreste sa o recucereasca pe Anca Boagiu.

Anca Boagiu l-a cunoscut pe Gabi Parvu la sedintele si intrunirile de partid ale PD, in urma cu doi ani. Au devenit buni prieteni, pentru ca mai tarziu intre ei "sa se lege" o frumoasa poveste de dragoste. La putin timp dupa aceea, Gabi s-a mutat acasa la Anca Boagiu. Se intelegeau atat de bine, incat lumea politica se pregatea deja de nunta.

Dar, surpriza, in preajma Sarbatorilor de Paste, cei doi au luat decizia sa puna punct relatiei, iar Gabi Parvu si-a facut bagajele si s-a mutat. Acum insa, consilierul de la primarie o vrea inapoi pe Anca. Contactat de Libertatea, Gabi Parvu a confirmat: "Da, asa este imi pare foarte rau ca ne-am despartit! As vrea sa o recuceresc, desi cred ca nu se prea mai poate".

Daca dragostea e atat de mare de ce s-au mai despartit? "La vremea respectiva, am ajuns amandoi la concluzia ca relatia noastra nu mai mergea. Iar ce s-a intamplat dupa aceea ne-a indepartat si mai mult. Anca are doua defecte: este miloasa si are prea mare incredere in oameni. Iar cei din jurul ei nu sunt intotdeauna oameni binevoitori, dimpotriva.

Unii au spus ca mi-am facut reclama folosindu-ma de numele ei. Nu e adevarat. Eu sunt de zece ani consilier la primarie si, ganditi-va, e penibil sa merg undeva si sa anunt: "stiti, eu sunt iubitul Ancai Boagiu". Altii m-au intrebat daca e adevarat ca mi s-au inchis usile din pricina ca m-am despartit de Anca. Numai scorneli! Nu are nici o legatura relatia personala cu cea profesionala."