Vicepresedintele grupului EDI Romania (din care fac parte Radio 21 si Radio Europa FM) a declarat in emisiunea Club Callatis ca intrarea Annei Lesko pe piata muzicala s-a facut cu mari presiuni.

Nu a fost rostit numele lui Columbeanu, dar privirile s-au indreptat spre el. Vizibil deranjat de cele afirmate, Irinel a sarit in apararea fostei iubite, chiar daca se se tinea de mana cu actuala, Monica.

Miliardarul a negat ca ar fi intervenit personal pentru a salta cariera Annei, pe vremea cand era protejata lui. Iritat, omul de afaceri a vorbit despre intelegerile dintre bosii caselor de discuri si sefii posturilor de radio cand vine vorba de promovarea unui artist sau a unei piese.

Razboiul nedifuzatilor

Ducu Bertzi si Bogdan Jianu (impresar Sexxy) au intervenit telefonic pentru a se alatura valului de artisti refuzati de Europa FM, pe motiv ca nu sunt pe gustul publicului de peste 30 de ani caruia postul i se adreseaza.

Iubitul Juliei de la Sexxy si impresarul formatiei a povestit ca piesa "Sexxy si rea" nu a primit unda verde pentru ca ar fi prea tinereasca si cu versuri prea picante.

Lista Neagra

Andreea Balan, Miki, Andra, 3Sud Est, Animal X, Pavel Stratan, Angela Similea si multi altii au fost inclusi pe lista neagra a postului amintit.

Concluzia dezbaterii a fost ca posturile private decid dupa bunul plac sau in urma unor intelegeri de multe ori prietenesti cu casele de discuri ce trupe si ce cantareti merita sa creasca, indiferent de preferintele publicului ascultator.

Bulina rosie

O ascultatoare i-a admonestat la telefon pe Irinel Columbeanu si pe tanara lui iubita pentru ca se saruta tot timpul in fata camerelor de luat vederi. "Ar trebui sa fie pusa bulina rosie. Oricum, ea saruta mai mult portofelul decat pe el", a punctat indignata.

Drept raspuns, Columbeanu a fost sarutat cu foc de pustoaica lui.