IMM-urile nou-infiintate pot solicita finantari nerambursabile

de     Curentul
Marţi, 16 august 2005, 0:00Firmele nou-infiintate si microintreprinderile pot depune, incepand de luni, 15 august, dosarele pentru obtinerea de finantari nerambursabile pentru realizarea de investitii in vederea modernizarii si retehnologizarii, se arata intr-un comunicat remis de Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC).

Dosarele se depun la sediul Agentiei Nationale pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie. Beneficiarii programului sunt societatile nou-infiintate, microintreprinderile, precum si firmele mici si mijlocii cu capital social integral privat, care nu au datorii la bugetul de stat, bugetele speciale si bugetele locale si nu au credite restante.

Sustinerea financiara acordata unei firme nu poate depasi echivalentul in lei a 50.000 euro in cazul intreprinderilor mici si mijlocii, respectiv 10.000 euro pentru firmele nou-infiintate si microintreprinderi, si nu poate acoperi mai mult de 40% din valoarea proiectului de investitii.

Banca selectata va acorda beneficiarului eligibil un credit de finantare, pe termen mediu sau lung, care va acoperi minimum 45% din valoarea proiectului de investitii, iar contributia proprie a beneficiarului eligibil trebuie sa fie de minim 15% din valoarea proiectului de investitii, in natura sau in numerar.


40 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi