La cei 28 de ani, Ioana Tariceanu, sotia premierului Calin Popescu Tariceanu, profita singura de zilele libere si de soarele de pe litoral. In timp ce actualul prim-ministru este ocupat cu vizitele si ajutorarea celor care au cazut prada inundatiilor, doamna Tariceanu prefera sa se relaxeze la malul marii.

Paparazzi ATAC nu au ratat ocazia de a petrece cateva ore alaturi de nevasta premierului si au surprins-o cand incerca sa se bronzeze „fara urme“, adica fara sutien.

Cu ochii-n patru

Marti dupa-amiaza, Ioana Tariceanu a preferat un soare mai putin „puternic“, pentru un bronz sanatos si uniform. Astfel ca, la ora 17.00, sotia actualului prim-ministru se afla pe plaja din Mamaia, intinsa pe un sezlong, aproape de apa.

La numai cativa metri de aceasta, garzile SPP stateau cu ochii-n patru pe tanara si atragatoarea doamna Tariceanu. „Nu o scapau din ochi“ nici trecatorii care se aflau intamplator in apropiere. Si cum privelistea era destul de placuta, nici unul dintre admiratorii Ioanei nu si-a dat seama ca in fata lor se afla chiar sotia actualului premier.

Dupa cateva minute de stat la plaja, Ioana Tariceanu a renuntat la bretelele de la sutien, pentru a se bronza uniform.

In schimb, a tinut sa-si acopere posteriorul cu o esarfa asortata elegantului sau costum de baie. Si cum anul acesta bleul e culoarea la moda, sotia premierului si-a asortat toate accesoriile (poseta si papuci de plaja), in roz!