Dupa o perioada de pauza in ceea ce priveste aparitiile sale mondene, Madalina Manole a aparut cu doua zile in urma la emisiunea „Tonomatul DP2“, a controversatului prezentator Catalin Maruta.

Aparitia „fetei cu parul de foc“ a starnit atat admiratia spectatorilor aflati pe litoral, cat si a telespectatorilor aflati in fata micului ecran. Madalina Manole s-a afisat cu o tinuta vestimentara foarte la moda si un corp de invidiat.

Noul sau bust destul de proeminent a reusit sa starneasca intrebari: „Si-a pus Madalina Manole silicoane?“. Caci camasa sa de un alb impecabil si foarte la moda lasa sa se intrevada, printr-un decolteu generos, voluptuosii sai sani. Sa fi apelat oare artista la un implant mamar?

Daca pana acum aparitiile cantaretei erau usor „prafuite“, acum, in jurul Madalinei era un puhoi de lume care dorea sa o atinga sau sa obtina un autograf. Contactata telefonic, „fata cu parul de foc“ a declarat: „Poate am gasit un model mai sofisticat de sutien. Sunt mandra de formele mele“.

Iata ca, dupa o perioada in care Madalina a stat departe de tara, in Statele Unite, unde a sustinut, printre altele, si o serie de concerte pentru comunitatile de romani aflate acolo, cantareata s-a reintors cu noutati in ceea ce priveste aspectul sau fizic.

Si daca pe plan sentimental Madalina nu se poate lauda concret cu vreo cucerire, ea nu dispera. Calitatile sale vocale si fizice, mai nou, nu ii dau voie sa treaca neremarcata.