De cateva luni, Nadia Coroi, profesoara de sport surprinsa in timpul unei partide de sex oral, are un iubit nou. Ceea ce nu inseamna ca aceasta a rupt definitiv relatia cu Ion Tiriac.

Nadia l-a cunoscut pe noul sau prieten, medicul Olteanu, chirurg la Spitalul de Urgenta Floreasca, inainte ca ea sa fie vazuta in tribune, alaturi de fostul tenisman, la Rolland Garos, ceea ce inseamna ca ea avea inca de atunci o relatie, in paralel, cu cei doi.

Mai mult, revenita in tara dupa cateva zile petrecute in Franta, profesoara de sport a fost zarita iesind dimineata de la vila din Primaverii a omului de afaceri.

Vizite dese pe strada Matei Basarab

In ultimul timp, Coroi a inmultit vizitele pe care le face intr-un bloc de pe strada Matei Basarab. La adresa cu pricina sta chiar noul sau iubit, posesor al unui Peugeot de culoare rosie.

In cursul dupa-amiezi de miercuri, 17 august, Nadia a poposit doar pentru aproximativ doua ore in apartamentul medicului, care este mult mai tanar si aratos decat Ion Tiriac.

Acesta a avut grija ca prietenei sale sa nu-i lipseasca nimic, coborand sa faca aprovizionarea cu apa minerala.

Conform unor vecini, cu cateva zile inainte, mai precis in noaptea de vineri spre sambata, profesoara de sport a ramas si peste noapte in respectivul cartier, acolo unde ea vine de fiecare data cu noua sa masina, un Volkswagen Golf, pe care-l detine de vreo cateva luni.

Joi, Nadia si-a permis insa un moment de respiro, ea a iesit in oras, la cafeneaua Ambiance, doar cu o prietena, ambele fiind imbra cate provocator, in fuste scurte.

Bruneta a plecat insa insotita de un barbat care minute bune s-a intretinut cu Nadia, sprijinindu-se de geamul masinii acesteia. Coroi a ramas apoi singura, pregatita pentru o noua intalnire.

Probabil grabita sa ajunga mai repede la apartamentul doctorului, Nadia Coroi nu a mai tinut cont de culoarea semaforului dintr-o intersectie, trecand cu masina pe rosu.

Profesoara de sport si-a schimbat putin look-ul. Ea s-a tuns si si-a tras cateva suvite mai inchise, probabil pentru a trece neobervata atunci cand are nevoie de acest lucru.