Andreea Antonescu nu este niciodata singura la mare. Daca nu isi petrece majoritatea timpului in compania prietenei sale cele mai bune, a fratelui sau, Razvan, sau a iubitului sau, Iustin, cantareata are cu cine sa mearga la plaja sau la masa.

Cu cel mai bun prieten al lui Razvan, un baiat de 18 ani, caruia i se spune Lulu, pe care ea il creste de doi ani si de care are grija mereu. Blonda a fost surprinsa de paparazzi ATAC, joi seara, alaturi de Lulu, in Mamaia.

Ea era la volanul BMW-ului sau, iar Lulu, pe locul din dreapta sa. Andreea era imbracata in alb, iar prietenul cel mai bun al fratelui sau avea o sapca pe cap si era imbracat sport.

Cei doi pareau sa se inteleaga destul de bine, iar dupa ce au coborat din masina Andreei, au preferat sa mearga imbratisati. S-au luat pe dupa gat si s-au tinut de mijloc, intrand astfel in Hotelul Central, din Mamaia. Baiatul a avut grija sa o tina destul de strans langa el pe cantareata, iar mana acestuia era asezata pe talia protectoarei sale.

Iustin e in Bulgaria

Andreea Antonescu s-a impacat de curand cu Iustin, baiatul care a „smuls-o“ din sanul familiei sale. Acesta se afla acum in Bulgaria, iar fratele Andreei este plecat cu prietena sa la Tecuci.

Cantareata uraste sa stea singura la mare, asa ca, pana cand Iustin si Razvan vor fi din nou langa ea si va avea cu cine sa iasa la plimbare pe litoral, ea se intretine cu cel mai bun prieten al fratelui sau.