De luni, 22 august, lumea se intoarce cu susul in jos, pentru ca Huidu si Gainusa revin dimineata la KissFM, de luni pana vineri, intre 7.00 si 10.00. De doua luni nimeni nu a mai fost tras de urechi, corectat, ironizat, taxat.

Haosul a cuprins lumea buna si lumea rea, toti au facut ce-au vrut, ca intr-o mosie fara stapan. E momentul insa ca lucrurile sa se indrepte! La fel de transanti, la fel de simpatici, la fel de perfectionisti, facand iures pe culoarele din KissFM.

In vacanta care a durat aproape doua luni, Misu s-a odihnit in atmosfera linistita de familie, evident scriind, insa Serban, injectat cu energie si entuziasm, cum il stim, n-a stat locului o clipa, strabatand tara in lung si-n lat, la reglat antenele KissFM.

"Of-of, mai-mai" - poate va era dor de cei mai carcotasi DJ-i. De saptamana viitoare cascati urechile, caci vacanta s-a dus. Huidu si Gainusa revin la KissFM cu forte proaspete si carcoteli noi, in "Cronica" cu Huidu si Gainusa, singura emisiune care se asculta stand in cap.