Seful IGP, chestorul Valentin Fatuloiu, a avut o seara proasta joi, la Realitatea TV.

"Cum veti proceda cand intentionati sa intrati intr-o intersectie, intalniti un agent de circulatie cu fata spre dumneavoastra si bratul drept intins orizontal? A. Opriti imediat inainte de a patrunde in intersectie si asteptati un nou semnal al agentului de circulatie. B. Reduceti viteza si acordati prioritate vehiculelor care vin din lateral sau C. Va continuati drumul".

Fatuloiu a tras lozul necastigator: "Reduc viteza si continuu drumul".

Lozul castigator era "va continuati drumul", desi deja devine cam riscant in cazul sefului IGP, care singur recunoscuse: "Eu nu stiu daca mai sunt un sofer bun, conduc foarte rar...".

Partea si mai haioasa a emisiunii se refera insa la averea chestorului Fatuloiu.

Seful IGP sustine ca are un apartament in Pitesti de 110 mp, pe care l-ar fi inchiriat cu 900 de dolari pe luna firmei Renault! Un pret care l-ar face invidios pe proprietarul unui apartament similar in centrul Bucurestiului si care n-ar lua in ruptul capului 900 de dolari chirie.

Mai aflam ca domnul Fatuloiu are o vila la Topoloveni, cu piscina si teren de tenis, insa explicatia vine prompt: "Este un complex de case al cumnatului meu si al varului meu din Germania (n.r. - ce noroc cu rudele astea din strainatate!), ei au acolo si piscina, si teren de tenis, eu am o casa in stil american la parter".

Doar ca abia de acum lucrurile se complica. In declaratia de avere care i s-a citit scrie ca Fatuloiu are o casa la Topoloveni "mostenire de la parinti".

Fatuloiu a explicat printre mici balbaieli ca a construit casa din leafa si din "ce am vandut" si n-a exclus varianta ca sa se fi strecurat o greseala in declaratia de avere.