Din 5 septembrie, Prima TV isi modifica grila de programe. "Da sau nu" este noul concurs, prezentat de Virgil Iantu, un "game show", cu un format original, in care se pot castiga sume cuprinse intre un leu si un miliard.

Andreea Raicu va modera "Mereu prieteni", o emisiune cu vedete consacrate si oameni obisnuiti, care vor demonstra cat de importanta este prietenia pentru ei. Madalina Burduja va fi gazda talk-show-ului "Oamenii vorbesc", pe teme de interes general, in care publicul se va implica direct.

In fiecare seara de luni, de la ora 21,00, Cristina Topescu va modera "Versus", un talk-show politic si social, cu invitati de pe scena politica.

Pe terenul reality-show-urilor, "Schimb de mame" va reveni cu un nou sezon, iar din 23 octombrie va incepe "Supernanny", o productie care ii invata pe adulti cum sa-si aduca pe calea cea buna copiii recalcitranti.

"Cronica Carcotasilor" va reveni in grila, in fiecare miercuri, de la ora 20,00. Serile de luni pana joi vor apartine serialului "Trasniti in N.A.T.O". Continua si emisiunile "Politia in actiune", prezentata de Christian Sabbagh, si "Tradati in dragoste", cu Ernest, iar stirile "Focus" vor putea fi vazute la orele 18,00 si 23,00.