Diriginta „Scolii Vedetelor“, Gianina Corondan, s-a intors din excursia de doua saptamani prin Europa, pe care a petrecut-o alaturi de sotul ei, Misha. Proaspetii insuratei au plecat in concediu cu noua masina a Gianinei, un Smart For Four, caruia au vrut sa-i incerce puterile. Nonconformistul cuplu a poposit in tarile pe care le-a vizitat, cu... cortul.

„Am fost cu cortul prin Europa, de la Coasta de Azur pana in Alpi. Am fost si la un festival de teatru din Avignon. Timp de doua saptamani ne-am plimbat prin Franta, Italia, Germania, Slovenia. A fost foarte frumos si era plin de campinguri. Am mers foarte mult cu masina, la diverse temperaturi. Am cheltuit in aceasta vacanta cateva mii de euro, dar a meritat“, ne-a povestit incantata Gianina.

Pentru ca a fost prima lor excursie ca sot si sotie, in care s-au simtit ca intr-o adevarata luna de miere, Misha si Gianina au facut multe poze si au filmat tot, urmand ca acum, la intoarcere, sa monteze si un mic filmulet cu toate imaginile care le-au adunat in excursia lor prin Europa.

Dupa acest concediu, cei doi se vor apuca serios de lucru si vor realiza mai multe proiecte de televiziune, teatru si publicitate, pentru Fundatia Podu, de care se vor ocupa indeaproape. Vedeta TVR va lucra astfel cot la cot cu sotul sau pentru a pune pe picioare o adeva rata echipa de profesionisti.

Gianina pregateste, in paralel cu munca ei pentru fundatie, noi emisiuni pentru televiziunea la care lucreaza. Vedeta s-a plimbat prin Europa cu sotul ei si a scos din buzunar pentru aceasta vacanta cateva mii de euro.