Divortul pare mai aproape ca niciodata de cuplul Kimi Raikkonen-Jenni Dahlman, dupa ultimele dezvaluiri facute de un saptamanal finlandez. Recunoscut pentru escapadele sale stropite cu mult alcool, Kimi a avut ghinion in timpul ultimei sale vacante petrecute in Finlanda. Dupa o iesire nocturna prin cluburile din Helsinki, Raikkonen a convins patru fete sa-l insoteasca la el acasa.

Una dintre acestea, in varsta de 19 ani, a declarat pentru publicatia amintita ca Raikkonen "era beat si spunea cuvinte obscene."

Distractia a tinut pana dimineata cand si-a facut aparitia in "cuibusorul de nebunii" si frumoasa Jenni Dahlman, sotia lui Kimi si fosta Miss Scandinavia in 2001. Sosita pe neasteptate acasa, ea a avut surpriza de a-l gasit pe Raikkonen in pat cu una dintre fete. Aceasta intamplare pare sa fie picatura care a umplut paharul pentru frumoasa Jenni.

Ruptura dintre cei doi pare inevitabila, asa explicandu-se si lipsa ei de la Marele Premiu al Turciei, castigat de finlandez. Pilotul nu a comentat articolul, declarand ca nu raspunde unor zvonuri.

Cu toate acestea, presa din tara sa si nu numai a fost plina in ultimele luni de relatari ale aventurilor lui Kimi. Una dintre acestea a avut loc in ianuarie la Londra, cand Raikkonen si prietenii lui au cheltuit 7.000 de euro intr-un bar de striptease londonez, conform "Sunday Times".

Unul dintre angajatii localului a declarat: "Am vazut multe grozavii, insa niciodata pe unul dintre cei mai faimosi piloti ai lumii cu pantalonii in vine si miscandu-se obscen." Unul dintre prietenii lui Kimi a declarat, insa, ca informatiile din tabloidul englez au fost false si ca nu s-a intamplat nimic anormal.