De ce cei care vor o viata mai buna trebuie sa obtina o viza pentru strainatate? Ce face guvernul Roman? De ce oamenii trebuie sa plece din tara si nu le este asigurat "ACASA" viata mai buna ? Posibilitatea de a trai mai bine este doar in varianta de a trai in strainatate si nu in tara in care te-ai nascut ?

Cred ca acest articol nu este unul de care sa fie mandru nimeni, si nici nu face bine nimanui, iar autoritatile in loc sa faca ceva sa dispara cozile de la ambasade contactand autoritatile tarilor respective de a suplimenta "birocratii" din ambasade, ar trebui sa sprijine in privinta gasirii locurilor de munca "acasa", platite corespunzator,

iar cei care ocupa locurile de munca sa dea randament, calitate si cantitate pentru ceea ce fac.

Rezolvati problema interna in primul rand si nu blestemati strainii care nu dau vize pentru saracii din Romania. Rezolvati saracia in propria curte, si nu duceti problema la vecini, cersind "buna stare".

Criticati autoritatile, faceti ceva sa rezolvati acasa problemele si nu asteptati ajutor de la straini.

Asemenea articole nu fac bine nimanui, iar in ce priveste U.E. sunteti departe de a face parte din ea, atata timp cat mentalitatea si actiunile fiecarui cetatean nu se vor schimba in directia buna.

Nu te poti imbogati peste noapte fara munca, iar a munci este nu numai datorie, ci si obligatie.

mesaj trimis de Alex H.