O comisie la FRF fara reprezentantii cluburilor, presedintii de la Dinamo si de la Rapid insotind echipele lor in deplasarile din Cipru, respectiv Macedonia, nu l-a mai enervat pe seful LPF Dumitru Dragomir, nu l-a mai facut sa dea declaratii despre drepturile tv, dar in schimb Mitica a folosit camerele de luat vederi pentru a critica Guvernul, presa, pe tehnicianul Oleg Protasov si pe

norvegienii de la Rosenborg. Foarte volubil, chiar in fata ziaristilor pe care i-a acuzat ca reprezinta a doua dictatura dupa regimul ceausist, Corleone a aruncat vina pe Guvern pentru situatia actuala a fotbalului romanesc si s-a trezit spunand ca politicienii de la Palatul Victoria se gandesc mai mult la batranii care stau la coada la medicamente.

"Inainte era dictatura ceausista, acum e dictatura mass-media. Daca a ajuns presedintele tarii sa spuna ca a fost santajat de un ziarist, e grav", sustine Dragomir, care a adaugat: "Ce sa faci cand Guvernul nu a gasit loc pe lista de prioritati nici la pozitia 10 pentru sport. Au alte treburi.

Nu vedeti ca se sta la coada la medicamente?", fara sa aminteasca faptul ca la conducerea forurilor care se ocupa de fotbalul romanesc, FRF si LPF, se gasesc aceleasi persoane de mai bine de 10 ani. Pe lista lui Corleone a urmat Protasov: "Ar fi trebuit sa vorbeasca cu Gigi Becali, ca doar sunt banii lui, mai ales ca a fost cu el in avion. Sa-i spuna cum face echipa.

Sigur, Mircea Lucescu face acest lucru cu Ahmetov, ca este foarte inteligent si stie. Si nu-i iau apararea lui Gigi, pentru ca n-am cum, dar acum are dreptate. Daca erau 10.000 de actionari ca la Real Madrid, mai ziceam ca n-aveau cum sa fie anuntati toti de formatia care va intra pe teren, dar asa cand e doar un patron nici macar el sa nu stie primul 11".

Un mic zambet, si in vizorul lui Mitica au ajuns norvegienii de la Rosenborg, prezenti pentru a zecea oara in grupele Ligii Campionilor: "Steaua a fost eliminata de o echipa care are valoarea uneia de Divizia B din Romania. Poate doar Pandurii din "A" sa fie o formatie mai slaba. O sa mai avem astfel de oportunitati, dar o sa le ratam pe toate. Ne mai calificam prin 2022 sau prin 2060".

Pe final, boss-ul cluburilor din prima liga a precizat ca Victor Piturca se va impaca cu Mirel Radoi, chiar daca tehnicianul reprezentativei nu-l mai doreste pe stelist si, astfel, fundasul campioanei va reveni la nationala: "Saracul Radoi, n-a gresit la trei goluri, ci la patru, si la cel de acasa. Dar, ce sa faci, toata lumea o mai comite.

Sper ca va deveni mai serios, pentru ca asa va ramane la nivelul care l-a consacrat", a concluzionat Mitica de la Liga.