Alegerile anticipate sunt un capitol inchis, nu exista un calendar privitor la acest aspect. Calendarul pe care il urmarim se refera doar la indeplinirea promisiunilor facute in campania electorala, la indeplinirea programului de guvernare si la integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, a declarat, astazi, premieul Calin Popescu-Tariceanu, care a participat la Scoala de Vara a tinerilor democrati.

In acelasi cadru, presedintele PD , Emil Boc a declarat : ''Despre fuziunea PNL-PD pot sa va asigur ca cele doua partide au un viitor stralucit impreuna''. Primul ministru si liderul democratilor au mers apoi la intalnirea cu tinerii democrati, solicitand ziaristilor sa nu intre la seminar.

Cei peste 300 de participanti la cursurile Scolii de Management Politic a Tinerilor Democrati, organizata la Tabara Lebada, din Navodari au avut vineri o zi ''de foc''.

Dupa derularea a doua ateliere de lucru si doua prelegeri sustinute de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga ( pe tema ''Promovarea tinerilor in Administratie''),

si respectiv de ministrul Muncii, Gheorghe Barbu (pe tema ''Suportul social oferit tinerilor in guvernarea Aliantei''), dupa amiaza, incepand cu ora 18:00, tinerii au sustinut proba de foc in fata presedintelui Emil Boc si a premierului Calin Popescu Tariceanu.

Cei doi lideri politici i-au invitat pe tinerii politicieni la dezbateri pe tema gestiunii carierei politice si a prioritatilor guvernarii pentru integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.