Evolutia lui Dinamo, la Nicosia, a reprezentat o mare dezamagire pentru fanii alb-rosii, si nu numai. Chiar daca in aceasta vara s-au reusit mai multe transferuri importante, echipa se exprima departe de asteptari. In aceste conditii, principalul vinovat este considerat antrenorul.

Chiar daca in repetate randuri a declarat ca il sustine pe tehnician, presedintele Giovanni Becali nu l-a mai menajat pe acesta dupa semidezastrul din meciul cu Omonia. "Sunt total nemultumit de toata echipa, incepand cu jucatorii si antrenorii. Jucam un fotbal batranesc, depasit. In aceste conditii imi este frica sa ma gandesc ce se va intampla cu Everton.

Am avut noroc ca am dat peste o echipa modesta si doar asa am reusit sa trecem mai departe. Echipa nu e pregatita deloc fizic, si asta nu este vina mea. Jucatorii sunt fara vlaga, isi bat joc de multe mingi. Acum imi e rusine ca fac parte din conducerea clubului", a declarat Giovanni Becali

Jucatorii au inceput sa maraie la conducere

Fotbalistii lui Andone nu sunt de acord cu pretentiile conducerii. Acestia au inceput sa comenteze, fiind nemultumiti de faptul ca se pun tot felul de conditii pentru ca ei sa nu-si ia primele de joc. Acestea sunt platite dupa 3-4 meciuri, si daca pierd un ultim meci, cum a fost cu Farul, nu mai incaseaza nimic. "Vad ca sefii nostri sunt foarte suparati.

Ar trebui sa fie mai modesti! Pana una alta nu am compromis nici un obiectiv. Trebuie sa ne vedem cu toti de treaba", a declarat, la revenirea in tara, capitanul Florentin Petre. Si ceilalti jucatori gandesc la fel, dar evita sa se exprime, de frica represaliilor.