Cunoscuta ca o fire aventuroasa si pasionata de motoarele cu multi cai putere, prezentatoarea emisunii ProMotor de la ProTV, Roxana Ciuhulescu, a tinut mortissa fie prezenta la Marele Premiu de Formula 1 de la Istanbul. Mai mult, vedeta nu s-a aflat in Turcia doar in calitate de simplu spectator, ea realizand o editie a emisiunii sale acolo.

Cu toate ca la un astfel de eveniment concentratia pe metru patrat de staruri este uriasa, Roxana nu doar ca nu a trecut neobservata, dar a si beneficiat de o primire senzationala din partea presei internationale. Vedeta postului Pro TV a fost urmarita la tot pasul de fotoreporteri si bombardata la propriu cu blitzurile de marea de fotografi.

Nedumerita si uimita de popularitatea de care se bucura, frumoasa de 1,92 m si-a intrat insa repede in rol si a pozat cu generozitate in mai multe ipostaze. Mai tarziu, prezentatoarea a aflat ca atentia de care s-a bucurat se datora unei confuzii. Fotoreporterii erau convinsi ca ea este ultima cucerire a boss-ului de la Renault, Don Juan-ul Flavio Briatore.

A ajuns la spital

Din cauza peripetiilor pe care le traieste de fiecare data cand pleaca intr-o calatorie, Roxana s-a ales cu reputatia de ghinionista. In ciuda momentelor frumoase traite la Istanbul, nici de aceasta data prezentatoarea nu s-a dezmintit. Din calatoria ei in Turcia nu au lipsit incidentele nepla cute.

Din cauza surmenajului, vedeta a suferit o cadere de calciu si a lesinat, fiind transportata de urgenta cu ambulanta la spital. Din fericire, Roxana si-a revenit repede, dupa ce i-a fost administrata o perfuzie.