Tehnicianul dinamovist a fost confirmat in functia de antrenor principal, dar are ca obiectiv calificarea in grupele Cupei UEFA.

Dinamo a reusit sa obtina o calificare chinuita pe tabloul principal al Cupei UEFA si scirtiie la toate compartimentele in campionat, astfel ca situatia tehnicianului Ioan Andone se complica.

Reuniti intr-o sedinta ad-hoc, citiva membri ai Consiliului de Administratie ai clubului au decis simbata ca, in ciuda nemultumirilor exprimate in legatura cu antrenorul, acesta va ramine pe banca tehnica la Dinamo. Plecati in strainatate cu afaceri, de la intrunire au lipsit insa Vladimir Cohn si Gigi Netoiu, ultimul fiind cel mai vehement contestatar al lui Andone.

„Ioan Andone nu are nici o problema. El este sub contract cu noi. Este adevarat ca fiecare dintre noi poate avea pareri legate de joc, insa Andone ramine la Dinamo. Nimeni nu se va pune in locul lui“, a spus Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie, la finalul sedintei de simbata.

„Nu ma intereseaza criticile din partea conducerii. Fiecare poate sa aiba o parere“, a declarat si Andone, care are ca obiectiv calificarea in grupele Cupei UEFA si cistigarea unui trofeu (cupa sau campionatul) pe plan intern.

Directorul executiv Cristian Borcea a afirmat, la rindul sau, ca nu s-a pus nici un moment problema demiterii lui Andone.

„Nu s-a pus niciodata problema ca Andone sa nu se bucure de sustinerea conducerii. De doi ani vad speculatii in fiecare zi referitor la Andone, dar el e in continuare pe banca“, a precizat Borcea, declarind ca „anul acesta vom produce surpriza Cupei UEFA“.

Presedintele executiv, Giovanni Becali, un alt contestatar al antrenorului, a refuzat sa faca vreun comentariu.