Premierul Calin Popescu Tariceanu a avertizat ca va fi evaluata activitatatea secretarilor de stat, mai ales a celor insarcinati cu integrarea in UE. Tariceanu a facut aceste declaratii la reuniunea desfasurata luni la Bucuresti, a celor 150 de inalti diplomati ai Romaniei.

Tinta zero a Romaniei este integrarea in Uniunea Europeana, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu, la reuniunea de la Bucuresti a celor 150 de inalti diplomati ai Romaniei. Premierul anunta o crestere economica in acest an de 5,5 la suta si masuri de crestere a fiscalitatii.

Premierul le-a cerut diplomatilor romani sa se concentreze pe integrarea Romaniei in Uniunea Europeana indemnandu-i sa renunte “ la limbajul de Stefan Gheorghiu, pe care nu-l mai intelege nimeni, nicaieri.''

Calin Popescu Tariceanu preconizeaza o crestere economica de 5,5 la suta, in ciuda inundatiilor care au lovit Romania in aceasta vara. De asemenea, premierul a anuntat masuri de crestere a fiscalitatii si o colectare mai riguroasa a veniturilor la buget.