Cea de-a treia editie a celui mai mare turneu de golf din Romania, "Carlsberg Lac de Verde 2005", desfasurat la Breaza, s-a bucurat de participarea a peste 30 de jucatori de golf, oameni de afaceri si jucatori profesionisti, din tara si din strainatate, printre care: Misu Negritoiu, Mugur Mihaescu (Garcea), Florin Segarceanu, Viorel Catarama si Lucian Viziru.

Desi nu a avut parte de linistea necesara unui jucator de golf, fiind tulburat de cateva persoane galagioase care doreau autografe, Lucian Viziru a reusit sa castige detasat in fata unor jucatori impatimiti precum Viorel Catarama sau Mugur Mihaescu, alegandu-se cu un set profesionist de crose.

Dupa premiere, din cauza emotiilor, Viziru si-a scapat cupa din mana, spre satisfactia celorlalti jucatori de golf, care-l priveau cu invidie.

Practicat de peste 60 de milioane de jucatori profesionisti din intreaga lume care sunt inscrisi in peste 100 de federatii nationale, golful ocupa primul loc in functie de rata de participare la un sport organizat si locul trei in clasamentul sporturilor practicate pentru recreere.

In tara noastra golful a existat dintotdeauna, fiind favorizat pe vremea regelui Mihai, care practica acest sport in Bucuresti si Sinaia. Dupa perioada comunista, in care golful a fost intrerupt, Clubul de Golf "Lac de Verde" a preluat aceasta traditie, aducand in Romania golful modern.