Rezultatele inregistrate de Rapid in ultimele partide par sa-i netezeasca drumul lui George Copos si sa-i dea posibilitatea vicepresedintelui de a-l demite pe Razvan Lucescu.

Dupa un egal chinuit scos in Macedonia si un 0-0, realizat de giulesteni pe propriul teren cu Poli Timisoara, sustinatorii lui Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe sunt din ce in ce mai critici la adresa evolutiei favoritilor si a campaniei de achizitii dusa de "Vama", dupa ce oficialul din Grant s-a laudat in fata presei cu jucatorii care au ajuns sa joace sub culorile alb-visinii.

Prestatia din ultima etapa a scos la iveala faptul ca fotbalistii nu mai sunt sustinuti neconditionat de suporterii din Grant, acestia afisand mai multe bannere, care taxau aiureala din gazon: "In caz ca n-ati priceput, campionatul a inceput", "La cum jucati, nici mesajul asta nu-l meritati".

Fanii feroviarilor nu s-au oprit doar la afisarea unor bannere si, la finalul partidei, s-au postat in fata tribunei oficiale pentru a cere socoteala conducerii administrative, dar si a celei tehnice. Acestia au incercat sa-i bareze drumul lui "Vama" spre propriul autoturism si au cerut demisiile presedintelui si antrenorului din Grant.

Oficialului rapidist i s-a reprosat aducerea lui Bogdan Mara, care nu a avut evolutii convingatoare in acest inceput de sezon, si a lui Emil Dica, fotbalist despre care sustinatorii alb-visiniilor nu cred ca merita sa joace in Giulesti.

Chiar daca seful galeriei rapidiste nu considera ca "revolta" celor 30 de suporteri reprezinta punctul de vedere al intregului stadion, el a spus ca evolutia jucatorilor merita taxata. "Asta este parerea oamenilor si cred ca aceste iesiri sunt normale dupa ce s-a intamplat duminica seara. Galeria este multumita doar de daruirea fotbalistilor.

Din pacate, insa, avem ghinion la finalizare", sustine Gigi Corsicanu.

Liderul fanilor alb-visiniilor a declarat ca in nici un caz nu se va pune presiune asupra lui Razvan Lucescu, iar in cazul unui esec in fata lui Feyenoord sa se ceara demisia acestuia, dar nu exclude ca in acest caz numarul contestatarilor sa se inmulteasca: "Disputam prima partida la ei fara spectatori si sper sa putem face un egal.

Nu este momentul sa se puna problema daca il vom mai sustine pe Razvan si dupa un esec. Vom vedea la momentul respectiv". Rapid a reusit duminica seara inca o remiza pe teren propriu, dupa egalul cu FC Arges, nereusind sa treaca de o alta candidata la titlu, formatia antrenata de Cosmin Olaroiu, Poli Timisoara, si s-a instalat pe locul 10, la cinci puncte de prima pozitie ocupata de Steaua.