Citigroup a primit premiul "World Best Corporate and Institutional Internet Bank" in Romania, respectiv compania cu cel mai bun serviciu de Internet Banking pentru companii si institutii.

Castigatorii prezentului premiu au fost alesi dintre toti nominalizatii, fiind evaluati de un juriu international, iar editorii revistei Global Finance au fost responsabili de alegerea castigatorilor firmei.

Bancile castigatoare au fost desemnate pe baza urmatoarelor criterii: strategia puternica de atragere si servire a clientilor on line, succesul in castigarea de noi clienti ce utilizeaza servicii web, cresterea numarului de clienti on line precum si al numarului de produse oferite, situatia beneficiilor obtinute prin folosirea serviciilor de internet, precum si in functie de web-desing-ul

sitului si functionalitatea acestuia.

Castigatorii acestor categorii la nivel regional si global vor fi anuntati in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor care va avea loc in New York in luna noiembrie 2005.

Conform cifrelor din decembrie 2004, Citigroup are un numar de 5.096.692 de tranzactii, 68.482 clienti activi si operatiuni in peste o suta de valute. Sistemul este utilizat in peste 91 tari, disponibil in 22 de limbi, inclusiv in romana.

Citigroup este cea mai importanta companie internationala de servicii financiare, care detine 200 de milioane de conturi de client in peste 100 de tari, furnizand clientilor, companiilor, guvernelor si institutiilor o gama larga de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare pentru clienti persoane fizice, activitati bancare si de investitii pentru companii, asigurari,

garantii bancare si managementul investitiilor.

Citigroup este reprezentata in Romania de Citibank Romania din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, intreprinderilor mici si mijlocii, sectorului public si organizatiilor non-profit. Citibank Romania are sucursale in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Cluj, Brasov si Sibiu.

Citifinancial a fost lansat in Romania in anul 2003, ca parte a Citibank Romania SA, si numara pana in prezent 11 agentii din care sase in Bucuresti si cinci in tara, respectiv in orasele Brasov, Cluj, Galati, Ploiesti si Constanta.