In aceasta vara, principala preocupare a Crinei Matei a fost muzica. Chiar daca a incheiat recent filmarile la videoclipul piesei „Mon Reve“, blonda are deja planificat urmatorul proiect.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Cei mai frumosi ani“ va filma un clip la o piesa mai aparte, din registrul lautaresc, intitulata „Pe ulita armeneasca“. Pentru interpretarea acestei melodii, Crina a apelat la Nelu Ploiesteanu, cu care va canta in duet.

Acesta a acceptat deja propunerea, chiar daca parea „adjudecat“ de o alta blonda din show-biz, Rocsana Marcu, alaturi de care a interpretat piesa „Marie si Marioara“.

Cu toate ca muzica a primat, Crina nu renunta nici la ambitiile sale actoricesti. Ea va juca in filmul „Domnul de la Curte“, in regia lui Ion Carmazan. In aceasta pelicula, rolul principal il are Stefan Iordache, iar Crina face pereche cu Cristian Iacob.

In aceasta toamna, Crina va urca si pe scena Operei din Constanta in piesa „My Fair Lady“, regizata de Beatrice Rancea. Blonda va detine rolul principal, cel al Elizei Doolittle.

„Iubesc foarte mult pe cineva“

Chiar daca i s-au atribuit cateva cuceriri precum Marian Ionescu de la Directia 5 sau Mihai Mitoseru, in plan sentimental, Crina ramane fidela unei singure iubiri.

„S-a spus ca sunt indragostita de X sau de Y, dar niciodata nu s-a spus adevarul referitor la partenerul meu. Sunt intr-adevar foarte indragostita, exista cineva in viata mea pe care il iubesc foarte tare, numai ca nu e cel indicat de presa. Pana acum mi s-au atribuit relatii cu mai multi barbati, dar niciodata nu a fost pomenit numele adevaratului meu iubit“, ne-a declarat Crina.