Solistul trupei White Stripes, Jack White, si Coca-Cola poarta negocieri pentru realizarea unui nou cantec-emblema pentru reclamele producatorului de bauturi racoritoare.

Coca-Cola spune ca rockerul “Blue Orchid” este singurul cantaret cu talentul necesar pentru a compune o piesa care sa rivalizeze cu hitul anilor 70 “I’d like to buy the world a Coke”, coloana sonora in campania Coca-Cola din 1971.

Surse din lumea advertisingului britanic, care au preferat sa-si pastreze anonimatul, au declarat pentru revista britanica New Musical Express ca “negocierile intre Coca-Cola si White se afla intr-un stadiu avansat iar solistul trupei White Stripes s-a aratat foarte interesat de propunere”.

Coca-Cola este de parere ca Jack White este singurul artist capabil sa compuna o piesa care sa reziste de-a lungul anilor.

In pofida zvonurilor, Jack are o dilema de rezolvat. In urma cu cativa ani a fost abordat in aceeasi problema de catre cei de la Gap, iar White i-a refuzat temandu-se de reactia negativa a fanilor care ar putea sa priveasca semnarea unui contract drept un “act de tradare”.