Curtea de Apel Bucuresti a suspendat joi decizia Comisiei de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului Finantelor Publice cu privire la incetarea, pe termene intre 15 si 30 de zile, a activitatii unor cazinouri bucurestene.

Ieri dupa-amiaza au fost redeschise cazinourile din incinta hotelurilor Hilton si Marriott, deoarece reprezentantii acestora au contestat in timp util procesele-verbale intocmite de Fisc.

Potrivit lui Remus Borzea, avocatului care reprezinta Asociatia Organizatorilor de Cazinouri din Romania, decizia Justitiei s-a bazat pe prevederea legala potrivit careia un act administrativ care a fost contestat este suspendat pana la judecata pe fond a cauzei, mai ales in situatia in care punerea acestuia in aplicare ar aduce pagube mari.

Decizia Justitiei urmeaza sa fie contestata, iar "suspendarea (n.red. - masurii dispuse de Comisie) nu inseamna anularea acesteia", ne-a declarat Sebastian Bodu, seful Fiscului. Intrebat daca este multumit de prestatia juristilor Fiscului in aceasta disputa, Sebastian Bodu ne-a declarat: "Sunt putini, sunt incarcati.

Eu cand eram avocat stateam pentru un proces o saptamana cu 20 de carti in fata", spune Bodu.