Vadim se pregateste sa schimbe liderii partidului pe care il conduce, impunindu-si o echipa loiala in fata membrilor prezenti la congresul care va avea loc in octombrie. Cei mai probabili inlocuitori ai lui Ciontu pentru locul doi in partid sint Gheorghe Funar si Mihai Ungheanu.

Partidul lui Corneliu Vadim Tudor se pregateste sa isi reintregeasca formula de conducere, ramasa incompleta dupa plecarea celor noua parlamentari, in frunte cu Corneliu Ciontu, cel care a lasat vacanta, cel putin la modul formal, a doua pozitie in partid.

Acest lucru se va petrece la congresul partidului care va avea loc in luna noiembrie si unde va fi reconfirmat in functie Vadim Tudor alaturi de echipa pe care o va impune la conducerea partidului.

Surse de la virful PRM spun ca postul de prim-vicepresedinte va fi disputat de Gheorghe Funar, liderul senatorilor peremisti si secretarul executiv al partidului pe de-o parte si de Mihai Ungheanu secretar al senatului si vicepresedinte al PRM pe de alta parte.

Initial, s-a dorit ca acest loc sa fie ocupat de un deputat, insa Lucian Augustin Bolcas, mina dreapta a Tribunului si liderul deputatilor PRM, a refuzat postul. Oricum, la nivel de decizie, Bolcas va ramine intotdeauna numarul doi in partid si cel mai fidel om din jurul lui Corneliu Vadim Tudor.

Din acest punct de vedere, liderii de la centru ai PRM au avut o vara destul de plina, organizindu-se mai multe deplasari in filiale pentru a se asigura ca nu vor exista surprize la votul echipei pe care o va propune Tribunul. Si asta mai ales ca, de la revenirea lui la cirma partidului, Corneliu Vadim Tudor a decis sa se intoarca la discursul care l-a consacrat si la conducerea in forta a PRM.

Nu poate face acest lucru decit daca reuseste sa isi impuna in conducerea partidului oamenii loiali si pe care se poate baza ca nu vor iesi niciodata din cuvintul lui.