HP imbunatateste gama de pachete Photo, oferind mai multa valoare, usurinta in utilizare si optiuni celor care doresc sa-si tipareasca fotografiile acasa.

Ca raspuns la solicitarile in crestere ale clientilor, HP a actualizat gama de pachete HP Photo disponibila in regiunea EMEA. Pachetele au reprezentat un succes, in prezent, tiparindu-se intr-o luna, folosind aceste pachete, sapte milioane de fotografii.

Pachetele ofera clientilor suficienta cerneala si hartie fotografica pentru producerea unui numar determinat de fotografii, la un pret accesibil.

Din decembrie 2004, costul per fotografie atunci cand se folosesc pachetele HP Photo a scazut de la 0,35 Euro la 0,27 Euro.

Calitatea exceptionala la un pret accesibil face tiparirea fotografiilor acasa si mai atractiva pentru un numar mai mare de clienti, de la cei care tiparesc fotografii ocazional pana la utilizatorii care solicita un volum mai mare de fotografii.

Paul Withington, director de cercetare al grupului Western European Peripherals de la IDC crede ca piata imprimantelor foto pentru acasa este in crestere. “De la lansarea camerelor digitale, consumatorii isi afiseaza fotografiile pe ecranul unui PC, laptop, PDA sau chiar al camerei.

Cu toate acestea, credem ca utilizatorii redescopera latura emotionala si satisfactia mai tangibila a fotografiilor tiparite, acest lucru determinand cresterea interesului fata de tiparirea fotografiilor acasa.

Cercetarea noastra a aratat ca 63 de procente din utilizatorii de camere digitale sunt mai incantati de o imagine tiparita la o calitate buna decat de afisarea sa pe ecran.

In prezent, aproape jumatate din imaginile digitale tiparite in Europa Occidentala sunt tiparite acasa si, ca urmare a inovatiilor care au determinat imbunatatirea calitatii si vitezei dublate de scaderea pretului fotografiilor tiparite, credem ca piata tiparirii acasa va avea un succes si mai

mare in viitor”.

Kim Nielsen, director de marketing de produs la divizia de consumabile HP pentru regiunea EMEA adauga “Studiile si vanzarile noastre arata ca utilizatorii se bucura de accesibilitatea tiparirii fotografiilor acasa. In ultimele patru luni, consumatorii au tiparit 30 de milioane de fotografii folosind pachetele HP Photo - suficiente sa umple 150.

000 de albume fotografice. Puse cap la cap, aceste fotografii ar putea acoperi o distanta mai mare decat cea de la Helsinki la Cairo.

Clientii beneficiaza si de confortul de a sti cate fotografii pot sa tipareasca cu pachetele HP Photo, precum si de calitatea, fiabilitatea si usurinta in utilizare pe care o asteapta de la HP”.

HP si-a personalizat gama de pachete pentru diferite tipuri de consumatori.

Noile pachete sunt destinate celor care isi doresc o modalitate facila si convenabila de a tipari fotografii acasa, celor care doresc valoare pentru bani si viteza, precum si celor care au nevoie de calitate profesionala si o rezistenta exceptionala la decolorare.

In urma lansarii noilor modele, gama HP Photo Packs include sapte pachete diferite. Pentru a-i ajuta pe consumatori sa identifice pachetul care corespunde cel mai bine nevoilor lor, noile pachete au fost impartite in trei categorii: HP Photo Starter Packs, HP Photo Value Packs si HP Professional Photo Packs.

· HP Photo Starter Pack este un pachet cu pret accesibil, usor de utilizat, care produce imagini tiparite de calitate. Este ideal pentru consumatorii care incearca pentru prima oara sa tipareasca fotografii acasa.

· HP Photo Value Pack se adreseaza clientilor care au nevoie de tiparirea unui volum mare de fotografii la un pret pe fotografie sub 0,27 Euro si la o viteza de numai 14 secunde.

· HP Professional Photo Pack este recomandat celor care doresc calitate profesionala si rezistenta deosebita la decolorare.