Monitorul LCD de 21” cu cel mai scurt timp de raspuns este acum disponibil la Flamingo. NEC MultiSync(R) LCD2170NX, este cel mai nou model al producatorului nipon. Lansarea lui oficiala a fost anuntata pe 31 august 2005, iar Flamingo l-a introdus in reteaua sa de magazine incepand din aceasta saptamana.

NEC MultiSync LCD 2170 NX este echipat cu toate tehnologiile create special pentru seria 70 de monitoare NEC MultiSync. Diagonala de 21,3 inch si rezolutia recomandata de 1600x1200 fac posibila rularea mai multor aplicatii in ferestre vizibile, simultan.

Astfel pot fi editate pagini A3, sau a cate doua pagini A4 fara a fi nevoie de o bara de scroll pentru vizionarea in intregime a acestora.

Unghiul de vizibilitate este si el unul impresionant, de 176 de grade, atat orizontal cat si vertical. La aceasta se adauga si platforma rotitoare, situata la baza piciorului, care permite rotirea monitorului cu 180 de grade. Puteti astfel sa aratati rezultatele muncii dvs. oricui din birou, mult mai usor decat oricand pana acum.

Monitorul este optimizat pentru rularea de aplicatii multimedia, beneficiind de tehnologia Dynamic Visual Mode (DVM), care permite adaptarea culorilor si contrastelor pentru grafica computerizata. Daca doriti puteti sa ii adaugati un modul creat special, care va va oferi in plus si un sunet de calitate foarte buna.

In plus au mai fost adaugate, in partea laterala, si doua porturi USB 2.0, pentru a facilita conectarea Plug-and-Play a diferitelor dispozitive.

Datorita chipului NTAA (Non Touch Auto Adjustment), monitorul NEC MultiSync LCD 2170NX se poate adapta automat la una din doua surse de semnal definite anterior. Semnalul acestora poate fi atat digital cat si analogic. Ajustarea are loc la deschiderea monitorului precum si la intervale periodice de timp.