Saptamana Muzicii Romanesti, editia a III-a (19 – 24 septembrie 2005), este un eveniment unic in peisajul FM romanesc. Prin acest proiect, Radio Delta RFI isi propune sa atraga atentia asupra muzicii romanesti de calitate si sa aduca in propriul studio artisti importanti, consacrati sau aflati la inceput de drum.

In timpul zilei vor fi prezenti la Radio Delta RFI artisti care vor face alaturi de moderatorii postului o radiografie a muzicii romanesti si a diferitelor aspecte pe care le presupune viata de artist in Romania. Vor fi difuzate cate 2 interviuri in fiecare zi, de luni pana vineri.

Printre invitati se numara ProConsul, Holograf, Vank, Loredana, Krypton, Cri-Gri, Vita de Vie si Taxi.

In fiecare seara de luni pana sambata, intre orele 19:00 si 20:00, o formatie va sustine un concert live, care va fi transmis in reteaua Radio Delta RFI, la Bucuresti, Iasi si Craiova. Anul acesta vor concerta Iris, Timpuri Noi, Sarmalele Reci, Bere Gratis, Sensor si NSK.

Concertele au loc in studioul Radio Delta RFI din Bucuresti, in fata unui public alcatuit din 40 – 50 de persoane. Accesul publicului in spatiul neconventional, special amenajat ca sala de concert, se va face pe baza de rezervare, in limita locurilor disponibile.

Radio Delta RFI poate fi receptionat in Bucuresti pe 93,5 fm, in Iasi pe 97,9 fm, la Craiova pe 94,0 fm si in curand la Cluj pe 91,7 fm.