Brigitte Sfat, probabil cel mai sexy lider al lumii interlope din Romania, si-a facut club de aerobic in inchisoarea in care ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate.

Penitenciarul „Popa Sapca“ din Timisoara a introdus noi activitati in programul pentru timpul liber al detinutelor, dupa ce aici a fost incarcerata Brigitte Sfat. Vedeta Playboy a primit aprobare sa organizeze o grupa de aerobic cu zece detinute. „Se face in curtea interioara de plimbare. Ea alege muzica. Le-am interzis doar sa puna manele. Mai ales cele tinere sint interesate.

Am aprobat, pentru ca femeile nu aveau la fel de multe activitati ca barbatii, care au aici ateliere“, spune Ioan Bala, comandantul penitenciarului.

Brigitte Sfat s-a remarcat si cind a fost in arestul politiei, unde si-a vopsit celula in roz. La penitenciar sta intr-o celula comuna, pe care o imparte cu alte noua detinute. Ea a fost condamnata la 3,5 ani pentru lipsire de libertate si tilharie.

Fost fotomodel, Brigitte a mostenit mai multe localuri si afaceri, averea lasata de sotul ei, decedat in urma unui infarct, fiind estimata la trei milioane de dolari.

La Penitenciarul Timisoara sint incarcerate 58 de femei. Printre activitatile recreative ale detinutilor se numara un cerc de teatru si unul de pictura. Acestia editeaza si revista „Dincolo de gratii“, redactata de detinuti si distribuita in penitenciar.