Desi pregatirile erau in toi pentru nunta sa de la Palatul Snagov care a fost programata pentru inceputul lunii octombrie, Adrian Mutu s-a razgandit. in urma cu cateva zile el s-a decis impreuna cu nasul sau, Nicu Gheara, ca prima nunta sa aiba loc in Italia, la Roma. Cei doi spun ca acolo este mai usor sa organizeze o ceremonie de asa anvergura, chiar daca s-ar putea dubla costurile.

Pentru ca are invitati foarte pretentiosi, care nu vor sa fie hartuiti de presa si vanati de paparazzi, Adrian Mutu a hotarat inainte cu doar o luna de nunta ca evenimentul sa aiba loc in Italia. Orasul ales a fost Roma, localul urmand a fi stabilit pana la sfarsitul acestei saptamani. Nasul sau, Nicu Gheara, spune ca Adrian nu a vrut ca invitatii sai sa fie urmariti de paparazzi peste tot.

Mutu crede ca desi ar fi avut multi bodyguarzi la ceremonie, musafirii sai tot ar fi fost urmariti de ziaristi, fotografi s.a.m.d. la hotel, la Palat sau la aeroport.

Fotbalistului i-ar fi fost foarte greu sa-i protejeze pe toti si nici nu vrea ca acestia sa fie nemultumiti, mai ales ca printre ei se vor afla, conform declaratiilor pe care le-a facut tatal lui Adrian Mutu, si politicieni, la care se adauga actori de talie internationala si cantareti foarte cunoscuti. Toti si-au manifestat dorinta sa se distreze fara sa fie deranjati de presa.

Toate aceste motive l-au determinat pe celebrul fotbalist sa mute nunta in Italia, la Roma, mai ales ca multora dintre invitati, prieteni de-ai cuplului, le va fi mai simplu sa ajunga acolo, decat sa faca deplasarea in Romania.

Chiar daca si Adrian Mutu si cel care ii va fi nas, Nicu Gheara, refuza sa vorbeasca despre costurile unei astfel de ceremonii, Libertatea a aflat ca o nunta cu aproape cinci sute de invitati, organizata la un local de lux in Roma costa peste 300.000 euro.