In urmatorul interval de timp, in tara, vremea va fi, in continuare, frumoasa. Potrivit meteorologilor, timpul frumos se va mentine pana la inceputul saptamanii viitoare.

Temperaturile minime, in sudul si sud-estul tarii, ating valori de 13-16 grade, dar raman sub 10 grade in centru. Vineri, cer mai mult senin in cea mai mare parte a teritoriului. Doar in sud-est este posibil sa fie mai multi nori, dar nu va ploua si nu se va strica aspectul frumos al vremii.

Maximele pot trece peste 30 de grade in Muntenia. In centru, dimineata va fi racoroasa, cu temperaturi de 3-6 grade in depresiunile din est si 9-10 grade in rest. Totusi va straluci soarele, inca de la primele ore.

Cresterea diurna a temperaturii va fi spectaculoasa: 26-27 de grade la amiaza. Sunt valori mai ridicate cu 3-4 grade decat cele normale. In sud, dimineata este ceva mai cald: 12-13 grade. Soarele va fi prezent toata ziua.

La amiaza, se va ajunge la temperaturi de vara: 28-30 de grade. In Baragan, maximele pot trece de 30. Si in Dobrogea vremea va fi frumoasa si calda, chiar daca mai apar si citiva nori. Dimineata: 15-16 grade si la amiaza 30 de grade la Cernavoda si 29 la Tulcea.

Temperaturi de vara si in Moldova. Chiar daca dimineata vor fi 11-12 grade, la amiaza temperatura va ajunge la 26 de grade la Suceava si, spre sud, valori si mai ridicate: Iasi 29, Bacau 28 si Galati 30.