Eternul "razboi" dintre Steaua si Dinamo, care s-a lasat mai mereu cu batai in ultima vreme, va derula astazi un nou episod. Etapa a cincea a Campionatului National de rugby programeaza incepand de la ora 15.00, pe stadionul Dinamo II, derby-ul dintre cele doua echipe.

Ambele formatii au declarat ca aceasta partida este una normala, de campionat, insa, in realitate, ambele echipe stiu cat de pretioasa este o victorie in fata rivalei de moarte.

Circumstantele acestei partide sunt unele speciale: dinamovistii au deja doua infrangeri din patru etape, in timp ce Steaua este neinvinsa si cu maximum de puncte. Stelistii s-au antrenat in ultimele zile la ora partidei, incercand astfel sa se obisnuiasca pe cat posibil cu aceasta ora inedita pentru ei.

"O sa fie cam cald din cate stiu, dar sper sa nu existe probleme", a spus Marin Mot, antrenorul campioanei. "Vom trata aceasta partida ca pe una normala, de campionat. Sper sa rezulte un joc cat mai spectaculos, asa cum a fost mereu intre cele doua echipe, si astfel sa-i multumim pe cei din tribune.

Normal ca ne gandim la victorie, asa cum facem mereu la astfel de partide", a declarat inaintea confruntarii antrenorul campioanei. Cu doua zile inaintea meciului, Marin Mot s-a plans ca are numeroase probleme de lot, avand nu mai putin de trei jucatori indisponibili - Tatu, Sponte si Butugan.

"Vor aparea in echipa jucatori pe care i-am promovat in ultima vreme si care numai asa pot acumula experienta", a spus antrenorul Stelei, evitand sa anunte numele jucatorilor care ii vor inlocui pe cei trei accidentati.

Mircea Paraschiv: "Meciul cu Steaua nu e decisiv"

In ciuda celor doua infrangeri neasteptate din aceasta editie de campionat, in fata echipelor Contor Zenner Arad si Remin Baia Mare, dinamovistii, aflati in prezent pe locul patru in campionat, spun ca pentru ei meciul de astazi nu este unul capital. "Nu consideram deloc meciul cu Steaua ca fiind unul decisiv.

Normal ca ma astept sa fie o partida inclestata, plina de orgolii, cum au fost mereu jocurile cu Steaua. Recunosc ca mi-ar placea ca Steaua sa aiba probleme de lot, dar asta o sa vedem pe teren. Tratam partida ca pe una normala, cu gandul la victorie", a spus antrenorul Mircea Paraschiv inaintea meciului.

Dinamo are si ea jucatori accidentati inaintea partidei, Platon si Munteanu fiind nominalizati printre absenti.

Centralul intalnirii de astazi este Radu Petrescu, ajutat la tuse de Valeriu Lazar si Bogdan Milita, in timp ce Bogdan Gordin este al patrulea arbitru.