Cele trei TNT au ramas doar doua, Laura si Lala, si sunt gata sa sfarame din nou inimile adolescentilor. Ele vor fi ”american college girls” in cel mai nou videoclip al lor. Primul single de pe urmatorul album TNT este "Eu & tu”, iar transpunerea pe pelicula poarta semnatura lui Dragos Buliga.

Filmarile s-au desfasurat pe platourile Castel Film, in care decorul inchipuia un cartier de vile, de unde fetele se urca intr-un autobuz pentru a ajunge la scoala. Surpriza videoclipului: "soferul” este nimeni altul decat Florin de la HI-Q!

Amandoua purtand acelasi nume, amandoua avand acelasi outfit. Dar totul nu se opreste aici. Amandoua sunt indragostite de acelasi baiat, metamorfozat din tocilar in "playboy”… asa cum se obisnuieste in filmele americane cu priza la public. Amandoua invata in acelasi liceu. Amandoua traiesc o viata lipsita de griji, asa cum stiu numai adolescentii sa duca.

Povestea care a stat la baza acestui videoclip este reala: cele mai bune prietene, obisnuite sa-si imparta totul, reusesc sa fie o dilema imposibil de depasit pentru baiatul "vrajit” de frumoasele blondine.