Cine zicea ca un actor trecut de prima tinerete nu mai prezinta interes? Cu doar un an inainte sa schimbe prefixul, Florin Piersic, acest Alain Delon al Romaniei, a devenit imaginea unui centru de dieta. In plus, a fost distribuit intr-o telenovela.

Florin Piersic, actorul poreclit de catre profu’ sau de mate "Ciocoflenderul" – si asta pentru ca era bata in ale algebrei, revine in atentia fanilor.

LOOK NOU. Dar, ca orice artist care se respecta, intentioneaza sa faca niscaiva schimbari de look pentru rolul pe care il va interpreta in cea de-a doua telenovela a postului Acasa TV, "Lacrimi de iubire". Nu va ganditi la operatii estetice. E vorba despre o cura de slabire pe care o va face sub atenta supraveghere a specialistilor Centrului de Dieta si Laserologie "Harmony".

Ca un amanunt deloc de neglijat, va spunem ca Florin a devenit nu numai clientul, ci si imaginea respectivei firme – ce va fi inaugurata la 15 septembrie, la insistentele doctorului israelian Ilan Abramovich.

Cum va slabi? Pe baza unui program inedit – o combinatie intre dieta disociata si cea calorica, ce cuprinde patru linii: rosu (proteine), albastru (carbohidrati), galben (diete neutrale) si verde (diete calorice). Respectandu-le, el poate manca cat si cand vrea. Rezultatul? Va slabi pana la 20 kg in 12 saptamani. Ideea e ca fiecarui pacient in parte i se va prescrie dieta potrivita.

CHESTIONAR. Programul de calculator este conceput special pentru a detecta orice modificare, schimbare sau reactie a pacientului. Printr-un grafic foarte elaborat se indica potentialul fiziologic al pacientului, slabiciunile, starea sa generala si informatii despre dieta.

Pentru inceput, Florin va trebui sa completeze un chestionar cu 100 de intrebari, dupa care va incepe dieta bazata pe lactate, peste, legume, dar si carne. Am uitat sa-l intrebam daca va avea voie sa se rasfete cu seminte.