Roxana Ciuhulescu si-a exersat din nou simtul aventurii intr-o vacanta de 12 zile in care a trait la extrem. De data aceasta, vedeta PRO TV a ales ca destinatie doua locatii exotice: Cuba si insulele din Caraibe.

intamplarea face ca, exact in momentul in care Roxana isi incepea vacanta, uraganul Katrina sa ia cu asalt coasta de sud-est a Statelor Unite, dar insula cubaneza nu a avut de suferit in urma acestuia. Cu toate ca era in concediu, vedeta PRO TV nu a renuntat la sport nici macar pe plaja.

Pe langa partidele de volei la care a luat parte, romanca a devenit, la un moment dat, instructor de aerobic pentru turistele de pe plaja statiunii cubaneze Varadero. Roxana a facut schi pe apa si scufundari, dar a si sarit cu parasuta de la 3.000 metri inaltime. Experienta a fost unica, iar Roxana spune ca viteza cu care te indrepti spre pamant, de 270 km/h, iti da senzatia unui lifting facial.

si in acest caz, experienta de impatimita a sporturilor extreme si-a spus cuvantul, ea aterizand exact acolo unde isi propusese, adica in fata hotelului in care era cazata, devenind astfel vedeta grupului de turisti care locuiau acolo. Bineinteles, frumoasa romanca nu ratat nici ocazia de a vizita Havana, unde si-a petrecut cateva ore bune pentru a-si impleti parul in zeci de codite.

Tot aici a vizitat un muzeu unic, unde era expus si cel mai lung trabuc din lume, care masura 15 metri. in fine, Roxana nu a omis sa-si puna in valoare calitatile fizice de care beneficiaza din plin, intr-un concurs "Miss Bikini", unde a luat locul al doilea.

si pentru ca tacamul sa fie complet, ea a zburat din Cuba spre Caraibe intr-un vechi avion rusesc, ce se afla permanent in pericol de prabusire, dupa ce i s-a defectat un motor in plin zbor.