Fara o echipa solida nu cred ca un om poate fi un conducator bun. In ce priveste charisma este un lucru atat de personalizat si atat de rar incat multa lume nici nu o sesizeaza.

Chiar, uite o intrebare: charisma vine prin nastere sau prin educatie?

Am crezut la un moment dat ca Stolojan este personalitatea politica menita sa ne conduca spre ceva mai bun. A disparut, nu inainte insa de a dezamagi multa lume.

Basescu este prea galagios pentru a fi charismatic.

Ionut Popescu mi s-a parut charismatic si stau si ma intreb daca m-au inselat instinctele (eu am crezut cu tarie ca este un ministru bun) sau daca adevarul este cel spus de primul ministru.

Monica Macovei este iarasi charismatica dar este un Don Quijote la ora actuala. Sunt atatea de facut in justitie incat nu stiu cum o s-o scoata la capat.

Liderul nostru ar trebui sa fie nu numai charismatic ci sa aiba si o mana de fier ca sa puna ordine in toate.

Sunt foarte multe de facut, lucruri noi sau de indreptat lucruri vechi.

Pentru faprul ca OMV se imbogateste spoliindu-ne , pentru contractul prost facut de vechea guvernare va raspunde cineva?

Sunt atatea de facut iar parlamentul nostru se joaca de-a motiunile , zilnice sau saptamanale, de-a schimbarea regulamentului si alte alea.

Ma simt ca un cobai. Bine, sunt ceva mai mult decat un soricel alb, pentru ca realizez ca sunt material de studiu. De 15 ani in Romania se experimenteaza. E un imens experiment economic in care sunt angrenati milioane de cobai.

Ajung sa ma intreb: voi trai pana se va schimba ceva in bine si la noi?