Sezonul 2005-2006 al Ligii Campionilor debuteaza in aceasta seara cu primele opt partide. Partida-soc a zilei este infruntarea dintre Olympique Lyon si Real Madrid. ,Galacticii", cu imaginea sifonata dupa infrangerea pe propriul teren in fata Celtei Vigo, intalnesc liderul la zi al campionatului francez, Lyon, echipa neinvinsa in acest sezon.

Meciul va putea fi urmarit in direct pe postul Pro TV, cu incepere de la ora 21.45. In celelalte meciuri ale serii, PSV intalneste pe Schalke, finalista de anul trecut, AC Milan, primeste vizita campionilor Turciei, Fenerbahce, Olympiacos Pireu da piept cu Rosenborg, Chelsea infrunta pe Anderlecht, iar Glasgow Rangers primeste replica detinatoarei trofeului de acum doi ani, FC Porto.

Prima zi a Ligii Campionilor inregistreaza si doua debuturi in cea mai puternica competitie intercluburi din Europa. Astfel, Betis Sevilla are parte de un botez de foc in compania lui Liverpool, iar anonimii slovaci de la Artmedia au parte de o misiune imposibila in fata italienilor de la Internazionale Milano.