Dezvaluirea povestii de dragoste dintre Andreea Marin si Stefan Banica jr. a suscitat interesul admiratorilor celor doi. De aceea va prezentam in amanunt ce s-a intamplat intre ei vineri noaptea

El: "cel mai iubit interpret de muzica pop, rock si dance", ea: "cea mai iubita femeie din mass-media". Adica un cuplu ce poate sa devina "cel mai iubit" din Romania. Iar gesturile intime imortalizate de catre papparazi si dansurile pasionale de vineri seara, in clubul "Coyote Cafe", nu

lasa loc de interpretari.

FLIRT

Iata relatarea reporterilor de la revista VIP, care i-au urmarit distrandu-se: "Stefan i-a pus mana pe picior, iar ea l-a mangaiat discret pe umar. Andreea a profitat de fiecare dans cu Stefan sa se lipeasca mai mult de el, a dansat languros in timp ce el statea la masa si, atunci cand se aseza, statea foarte aproape de el". Iar pozele care ii arata intrand in acelasi imobil, la ora 3.

30 noaptea, intaresc presupunerile ca sunt un cuplu.

COLABORARE STRANSA

Solistul a recunoscut ca a vazut-o pe Andreea de mai multe ori in ultima vreme. Dar asta pentru ca au avut treaba. Pun la punct o colaborare intre casa lui de discuri si emisiunea "Surprize, Surprize". Iar Andreea aminteste ce ne declara cu ceva timp in urma: "De fiecare data cand ma aflu in preajma unui barbat care reprezinta o potentiala pereche pentru mine se fac speculatii".

ANDREEA JOLIE SI BANICA PITT

Zana surprizelor si Stefan Banica au pozat impreuna pentru revista "Apropo Tv", intr-un pictorial romantic inspirat de filmul "Mr. & Mrs. Smith", cu Angelina Jolie si Brad Pitt in rol principal. Actorii de la Hollywood s-au indragostit in timpul filmarilor la aceasta pelicula si se aude ca in curand se vor casatori.

MIHAELEI RADULESCU, FOSTA SOTIE A LUI BANICA JR, NU-I PASA

Mihaela Radulescu, prima si, pana acum, singura sotie a lui Stefan Banica jr., nu prea vrea sa comenteze pe marginea acestei relatii. Actuala doamna Schwartzenberg si mamica lui Ayan ne-a declarat: "Nu ma intereseaza subiectul".