I’ve got a life este cel mai nou single al celebrului duo britanic Eurythmics, pentru ca Annie Lennox si Dave Stewart au intrat in studio pentru prima oara in cinci ani de zile.

Ei pregatesc o mega-colectie a celor mai bune cantece ale lor - Ultimate Collection, care ne va aminti ce inseamna Eurythmics pentru muzica anilor ’80 si ’90.

Eurythmics sunt cel mai de succes duo britanic de compozitori ai ultimilor 20 de ani, cu peste 75 de milioane de discuri vandute la nivel international, cumuland mai mult de 20 de hit-uri si numeroase premii care includ 4 Grammy-uri, 8 BRIT-uri & Globuri de Aur.

Eurythmics sunt recunoscuti ca fiind direct responsabili pentru dezvoltarea muzicii anilor ’80 si ’90, inventand synth pop-ul si fiind citati ca influenta majora de artisti cum ar fi P. Diddy, Marilyn Manson, Utah Saints, Redman (Wu Tang), Faith Evans sau Pink, care le-au cantat, de-a lungul timpului, piesele.

Eurythmics sunt prezenti si in momentul de fata (chiar daca nu au mai scris nici o piesa noua de 5 ani!) in toate discotecile din lume prin hituri ca SWEET DREAMS, care sunt remixate constant din Ibiza pana in New York.