Dupa trei ani de convietuire, George Vintila si Cosmina Pasarin si-au spus adio. Evenimentul a avut loc cu cateva zile in urma si a picat exact in momentul in care toata lumea parea convinsa ca cei doi formeaza un cuplu indestructibil. Daca pana acum ne-am obisnuit ca perechile din show-biz sa se desparta cu scandal, in acest caz totul s-a intamplat cat se poate de discret.

Cert e ca de putina vreme Cosmina a plecat din apartamentul lui Vintila. De mai mult de un an, programul celor doi a devenit mult mai strict. Vintila era mai mult plecat cu filmarile la "Icstrim tivi", iar Cosmina la Meteo si la Buftea, pentru serialul "Baieti buni". Pana la urma, zilele petrecute departe unul de celalalt si-au spus cuvantul.

Cosmina Pasarin si George Vintila s-au cunoscut in 2002, cand lucrau impreuna la emisiunea "Zero" de la Pro TV. A urmat o vara fierbinte la Zanga Party, la Mamaia, au avut timp sa se cunoasca mai bine. intamplarea a facut ca in timpul verii amandoi sa devina disponibili.

Gurile rele incepusera deja sa barfeasca despre cei doi ca ar avea o relatie, dar aceasta nu s-a "oficializat" public decat in toamna. S-au mutat impreuna in imobilul lui Vintila, din apropierea Parcului Cismigiu si au inceput sa renunte la iesirile mondene, preferand intimitatea. Timpul si-l umpleau ascultand muzica, vizionand filme si gatind.

"George este iubitul pe care mi l-am dorit intotdeauna, dar de care nu am avut parte pana acum. E intelegator, e rabdator, stie sa se poarte cu o femeie, nu ne-am certat niciodata pana acum...", spunea Cosmina pe atunci, in vreme ce George, partea mai sobra a cuplului, se multumea sa declare: "Iubita mea este inegalabila, si prin asta am spus tot".

in vara urmatoare, cei doi s-au intors pe litoral pentru a prezenta emisiunea "Party pe plaja". Relatia lor era deja considerata una puternica, iar cei doi continuau sa faca gesturi romantice. De exemplu, in ziua in care implineau un an de cand erau impreuna au stat pana dimineata pe plaja pentru a prinde rasaritul de soare.

De atunci si pana acum nici unul din apropiatii cuplului nu i-a auzit pe acestia certandu-se sau vorbind despre o posibila despartire. Aceasta insa a venit, luandu-i pe toti prin surprindere.