Andreea Marin se poarta ciudat, spun subalternii divei. Daca de obicei, cand presa publica amanunte despre viata ei amoroasa, Zana Surprizelor era mult mai nervoasa, acum ea isi pregateste emisiunea cu calm.

De cand relatia dintre Andreea Marin si Stefan Banica jr. a fost dezvaluita, vedeta TVR are un comportament surprinzator, chiar si pentru subalternii ei. De obicei, cand iubirile divei erau speculate de mass-media, zana era tensionata si nu de putine ori nu se comporta prea frumos cu angajatii Sagitarius sau Prime Time World.

Acum insa, Andreea Marin este calma si pregateste revenirea "Surprizelor" cu zambetul pe buze.

RECLAMA MASCATA?

Din cauza calmului excesiv al vedetei, pe coridoarele televiziunii publice a inceput sa se spuna ca povestea de amor cu Banica ar fi un scenariu pus la cale de diva. O gaselnita cu care Andreea a venit din vacanta pentru ca ratingul emisiunii pe care o modereaza sa creasca spectaculos.

RECIDIVA

Asa se spune ca s-a intamplat cam de fiecare data cand Andreea a aparut in presa impreuna cu un barbat "al zilei". Barfe care au mai fost vehiculate si cand vedeta tv a fost cuplata cu istoricul Adrian Cioroianu si cu magnatul Ion Tiriac.

FARA COMENTARII

Andreea Marin este una dintre putinele vedete care raspunde la mai toate intrebarile puse de jurnalisti. Dar, de cand a fost fotografiata de reporterii revistei VIP in ipostaze tandre alaturi de Stefan Banica jr., vedeta nu mai raspunde la telefon. La fel de tacuta este si Camelia Constantinescu, femeia cu care cantaretul are un baietel.

Ea nu vrea sa faca nici o declaratie pana cand "nu se va da un comunicat oficial". Camelia se refera probabil la o reactie venita din partea lui Stefan.

BANICA CEL TACUT

Stefan Banica jr. este unul dintre actorii care au obtinut roluri in music-hallul "Chicago" ce va fi pus in scena la TNB. La conferinta de presa ce a anuntat spectacolul l-am intrebat pe cantaret daca o va invita si pe Andreea Marin sa-l vada pe scena. Insa Stefan a refuzat sa raspunda la orice intrebare legata de Zana Surprizelor.