Pe 3 octombrie, ziua in care John Lennon ar fi trebuit sa-si sarbatoreasca cea de-a 65-a aniversare, Parlophone Records va lansa un dublu CD cu cele mai bune lucrari ale sale, intitulat "Working Class Hero-The Definitive Lennon".

Aceasta lansare coincide cu alte doua evenimente importante care se vor intampla in jurul zilei lui de nastere - un documentar despre viata lui realizat de BBC si reeditarea a doua albume din catalogul lui John - "Walls and Bridges" si "Some Time in New York City".

Tot in luna octombrie, Yoko Ono Lennon va merge la Tokyo, la concertul Dream Power din Budokan, in legendara sala unde cei de la The Beatles au cantat in repetate randuri. Se va intoarce apoi la Londra, unde va accepta in numele lui John un premiu pentru intreaga activitate, dupa care va asista la deschiderea expozitiei de fotografii (ce nu au mai fost facute publice pana acum).

"Toata lumea ma intreaba in ultimul timp daca acest an va fi unul special pentru mine, avand in vedere ca este anul in care, in loc sa aniversam 65 de ani de viata, aniversam 25 de ani de la acea zi dureroasa. Nu trece nici o zi fara ca eu sa nu ma gandesc la John, dar e oarecum bizar sa mi-l imaginez la 65 de ani si habar n-am ce ar fi facut el acum daca ar fi fost aici.

O data a fost numit ÇOmul deceniuluiÈ. Asta se intampla in urma cu 35 de ani. Acum el este omul secolului si al viitorului.

Munca lui inspira multi oameni, iar vocea lui inca se aude in toate colturile lumii. Bucurati-va de aceasta selectie incredibila de cantece, pline de intelepciune si fiti constienti ca John este acum in inima fiecaruia dintre noi, ajutandu-ne sa ne vindecam pe noi insine si pe a noastra planeta", spune Yoko.