Modul (prea civilizat pentru un showbiz atat de framantat ca al nostru) in care Nicola si sotul ei Mihai Alexandru si-au anuntat divortul nu ne-a facut sa uitam ca orice despartire are la baza motive temeinice. Uneori respectivii descopera intr-o zi ca nu se mai iubesc. De cele mai multe ori insa o a treia persoana a intervenit in cuplul pana atunci solid.

Cazul Nicolei si al lui Mihai pare sa se inscrie in ultima varianta. Dupa 15 ani de relatie profesionala si sentimentala - legatura din care au rezultat si doi copii, Jonathan (11 ani) si Maria (9 ani) -, despartirea Nicolei si a lui Mihai nu poate fi motivata prin sintagma atat de intens uzitata in zilele noastre - nepotrivire de caractere. Pricina este cu totul alta.

Surse apropiate celor doi sustin ca Nicola a inceput din vara acestui an o relatie cu unul din membrii trupei sale de acompaniament. E vorba de Andrei Stanoevici, proprietarul studioului de inregistrari Diesel Studio Bucuresti, unul din inginerii de sunet de exceptie si clapar laudat. in plus, e si casatorit.

Andrei are insirate in palmares colaborari cu mai toate trupele si solistii nostri de prima mana. Prietenii solistei spun ca apropierea dintre cei doi a fost cat de poate de naturala, relatia infiripata intre ei fiind inlesnita si de desele drumuri in tara, pentru diverse concerte.

O data cu anuntul despartirii lor, cel care i-a fost sot si cel mai bun prieten, Mihai Alexandru (chitara) a plecat si din componenta trupei solistei. Mihai a ales sa se retraga iar in studioul de inregistrari de unde au plecat majoritatea succeselor muzicale ale Nicolei si sa se concentreze in munca de creatie.

Actiunea de divort nu a fost inaintata inca la tribunal, urmand ca separarea lor in justitie sa aiba loc in toamna acestui an.