Dragul meu Margicu, nu stiu ce sageti ai prins tu, ca eu nici gand sa indrept spre tine vreuna. Ma bucur sa iti spun cat de mult ai inviorat acest forum de cand postezi.

Daca din multiplele expuneri atit de frumos redactate, nu am fost de acord cu o idee, crede-ma ca nu sunt adeptul "cine nu e cu noi e impotriva noastra" si nici ca inteligenta unui om se masoara in "salam cu soia".

Crede-ma ca mi-ar fi placut sa votez cu I Ratiu sau macar cu PNTCD. Amintindu-ti tot obiectiv fortele politice care au jucat hora alegerilor, stressul si mizeria din 2004 comparabila cu 89, nu stiu spre cine te-ai fi orientat.

Mai mult decat atat, nu stiu cat de obiectiv poti fi, avand in vedere ca absolut toate informatiile despre nivel de trai, economie, imaginea tarii in general, etc ! ! ! au fost controlate si cenzurate de PSD ! ! ! ESte inadmisibil ca in 2004 sa vezi activisti fosti pcr si apoi PSD repusi in functie, cu studii 8 clase, care taiau si spanzurau mai ceva ca pe vremea lui ceausescu ! ! !

Oriceimpotrivire...toate institutiile statului aveau ca directori PSDisti. Uite asa ....se inchide cercul !

Prin urmare, Basescu a iesit invingator si datorita urii fata de dictatura lui iliescu si nastase. A gasit o Romanie speriata, cu un cutit invartit adanc in rana fricii, cu o populatie saraca si mai saraca, iar cei care formau clasa bogata, obligatoriu erau, cu mici exceptii, pupincuristii psd.

Nu poti cere un joc democratic de la o tara care nu are mai nimic in comun cu democratia....Nu s-a vrut a se institui si a se face cunoscut acest joc, cu regulile lui. Iar in toti acesti ani, unicii care ar fi putut spune ceva, ar fi fost nastase si iliescu, de care tocmai ai spus ca s-au comportat ok.

Eu pot sa iti amintesc ca unica democratie cunoscuta de comunisti e democratia populara, sau cum spunea iliescu "democratie originala". NU a facut nici cel mai mic efort spre a educa populatia in acest sens, caci un popor incult (sa nu spun altfel, de altfel un reflex ramas de la ceausescu) e mai usor de tinut in frau.

In rest, bafta multa si numai bine oriunde ai fi !!!

licrimon2002