Aproape 60% din romani considera ca presedintele Traian Basescu are o activitate "buna" si "foarte buna". Daca ar fi alegeri acum, acesta ar castiga din nou, urmat fiind, la mare distanta, de Adrian Nastase si Corneliu Vadim Tudor.

Pe un trend usor descendent, fata de lunile anterioare, activitatea presedintelui Traian Basescu este considerata "buna" si "foarte buna" de aproape 60% din cei intervievati. La polul opus, 7,57% din persoanele chestionate apreciaza activitatea sefului statului drept "foarte proasta".

In schimb, unul din cinci romani considera activitatea premierului Calin Popescu Tariceanu ca fiind "foarte proasta", procent la care se adauga alte 36,5% persoane chestionate, care o gasesc "proasta". Doar 1,55% din cei intervievati apreciaza activitatea premierului drept "foarte buna".

In topul intentiilor de vot ale romanilor, presedintele Traian Basescu ocupa primul loc, cu 49,46% din optiunile exprimate, fiind urmat la mare distanta de Adrian Nastase (28%) si de Corneliu Vadim Tudor (9,55%). In ceea ce priveste alegerile parlamentare, Alianta D.A. este cotata cu 45,05%, in timp ce PSD ar fi votat de 32,8% din respondenti, iar PRM de 10,02%