In episodul doi din „Aventurile familiei Vijelie" (Prima TV), Vali i-a cumparat lu’ nevasta-sa, cum era si normal, o masina. In consecinta, ea s-a dus cu prietenele la circiuma s-o ude. Sau, ca sa fie si pe intelesul protagonistilor showului, s-o uda. Si cum udau fetele masina, au inceput sa tot rastoarne luminarile de pe masa.

Chestie care a dus atit la emiterea unui „Shit!", cit si la replica „Vezi, fa, ca strici decorul!" Sa fie, domnule, si Vijelie mai atent cu nevasta-sa. Ar putea, de exemplu, sa-i cumpara lu’ doamna si un restaurant care sa nu are decoruri asa complicate pe care sa le varsa doamna impreuna cu prietenele. Sau chiar daca are, sa varsa, frate, femeia ce-i al ei, nu ce-i al altuia.

• Sa vedeti ce zicea Mihaela Tatu intr-un material despre intilnirea festiva de la Buftea a trustului Mediapro cu toti clientii sai: „Eu ma simt bine, rid, pling, zimbesc, iubesc. Pentru ca sint Acasa, unde e numai iubire".

Eu m-as fi asteptat ca declaratia Mihaelei sa sune putin altfel, adica sa fie in concordanta cu prestatia ei de la televizor: „Eu ma simt bine, rid, pling, zimbesc, iubesc si imi pun poalele-n cap. Pentru ca sint Acasa unde e numai iubire. Si glumele mele proaste si, uneori, deosebit de vulgare".

• De la un nene care se ocupa de horoscop la „Canalul de stiri", emisiunea matinala de la Antena 1, am aflat ca ieri as fi putut fi „dezamagita de cei care le cer ajutorul". Norocul meu ca nu s-a intimplat. Ma intreb insa ce zi au avut cei din zodia Racului carora nenea le-a prezis ceva foarte important: „E timpul marilor decizii. Va veti gindi, de exemplu, unde sa schimbati culcusul pisicii".

Mi-am multumit pentru prima oara-n viata mea ca nu sint Rac. Nu de alta, dar n-am pisica, prin urmare, ar fi trebuit sa iau alta mare decizie. Ca, de exemplu, daca sa-mi pun in sufragerie perdea roz si in dormitor perdea bleu sau invers. Si, oricum as fi ales, tot nasol era.

• Tot la „Canalul de stiri", in aceeasi dimineata de luni, a fost invitata Lavinia, fosta componenta a trupei „Spicy", trupa care s-a desfiintat acum ceva vreme din cauza maritisului celeilalte fete, Doinita. De cind s-a desfiintat „Spicy", Lavinia cinta singurica, dar in studioul Antenei 1 a venit impreuna cu baietii de la „Corect" ca sa incinte telespectatorii cu un featuring.

„Ce-i aia featuring?", a intrebat unul dintre prezentatori. Lavinia a zimbit si i-a trecut microfonul unuia dintre baietii de la „Corect" care a explicat. „Featuring e atunci cind un artist cinta impreuna cu un alt artist". „Cum se numeste piesa?", a venit o noua intrebare. Lavinia a zimbit si i-a pus din nou microfonul in nas unuia dintre baietii de la „Corect".

„Eu sint perechea ta", a spus baiatul. Eu cred ca Lavinia e interesata de featuring-uri strict ca sa evite intrebarile delicate ale presei. Adica, daca o intreaba un ziarist obraznic, intr-o zi, cum o cheama si citi ani are, trebuie s-o salveze cineva, nu?