Cu toate ca oficial nu mai sunt impreuna, cei trei componenti ai trupei O-Zone au succes in continuare. Producatorii de la Hollywood ai filmului "Un gigolo de doi bani 2" (Deuce Bigalow: European Gigolo) au ales piesa "The May-Ya-Hee Song" (Dragostea din Tei, varianta lui Dan Balan cantata in limba engleza), pentru coloana sonora a productiei.

Melodia "Dragostea din Tei" insoteste una dintre scenele-cheie ale filmului, in care simpaticul Rob Schneider, actorul din rolul principal, face un numar striptease intr-un club din Amsterdam. Scena dureaza fix treizeci de secunde, dar este extrem de spectaculoasa.

Partea a doua a filmului "Un gigolo de doi bani" a fost lansata de curand in Statele Unite si este o continuare a povestii de succes cu Rob Schneider. De data aceasta, actiunea se muta in Europa, unde personajul central merge la o scoala de gigolo si castiga un premiu anual de satisfacut femei.

Piesa principala a filmului este "American Idiot", pentru care cei de la Green Day au castigat mai multe premii MTV si Grammy. "Am auzit ca vom fi pe coloana sonora a acestui film, dar nu stiam sigur. Este creatia lui Dan, el stie mai multe", ne-a declarat Radu Sarbu. Marti, Dan, Radu si Arsenie s-au reintalnit si au inceput repetitiile pentru "Cerbul de Aur".

"Va fi concertul nostru de adio pentru publicul din Romania si Republica Moldova. Toti aveam o strangere de inima cand ne gandeam ca nu am avut un concert de adio pentru cei de-aici", mai spune Radu. Cei trei baieti pregatesc o reprezentatie speciala, cateva dintre piese urmand a fi cantate de ei si cu chitara, live 100%. Dupa acest spectacol, cei trei isi vor relua activitatea pe cont propriu.

Peste doar o luna, Dan, Radu si Arsenie ar putea sa mearga din nou in Japonia, acolo unde sunt extrem de solicitati, in continuare. "O-Zone nu se reinfiinteaza. Este adevarat, chiar si Abba s-a reinfiintat dupa 20 de ani, dar deocamdata avem proiecte separate", e de parere Radu. Cat despre viata de familie, lucrurile merg foarte bine pentru el.

"Anastasia-Dalia are aproape doua luni si jumatate si este un copil cuminte. Nu plange noaptea aproape deloc", incheie Radu Sarbu.