Ieri, in16-ile Cupei Romaniei, surpriza de proportii: Steaua eliminata la penalty-uri de divizionara B, Rapid II!

Suspendat din cauza comportamentului huliganic, Mihai Stoica a sarit, ieri, din nou la bataie. De data aceasta, victima sa era cat pe ce sa fie un suporter al Rapidului, trecut de 60 de ani, care l-a sicanat, in mai multe randuri, pe presedintele campioanei.

Venit in calitate de invitat al clubului-gazda, Stoica a profitat de faptul ca este aparat de badigarzii lui Gigi si a fost cat pe ce sa-si faca singur dreptate. A fost calmat, intr-un final, de jandarmi. In timp ce se certa cu suporterul rapidist, un spectator de la tribuna oficiala i-a strigat lui Stoica: "Hai meme, bate-ne pe toti! Bate-ma si pe mine, sa-ti iau milioanele".

ZOTTA RADEA

"Am fost injurat incontinuu si le-am cerut jandarmilor sa ia masuri impotriva celui care m-a injurat. Nu am cerut decat sa-l retina si sa-l amendeze pe cel care ma injura.

Nu se poate asa ceva si nu este prima oara cand se intampla astfel de lucruri in Giulesti. Acum mi-a spus cineva ca Zotta a ras tot timpul. Acum ce sa facem, hai sa radem toti", a declarat MM, parasind stadionul la pauza.

In alta ordine de idei, galeria Stelei a scandat de mai multe ori "Mori, tigane!", semn ca rasismul de pe stadioanele noastre persista.

OLI, LA UN PAS DE DEMISIE

Poli Timisoara s-a chinuit in prima parte a meciului disputat la Otopeni, dar in cele din urma s-a impus cu 5-2. La final, Cosmin Olaroiu a declarat ca dupa meciul de la Cluj, cand a pierdut cu 0-2 in fata CFR-ului, a vrut sa demisioneze. In cele din urma, a fost calmat de conducere, care i-a promis ca va sanctiona jucatorii care nu s-au ridicat la nivelul dorit.

Prima calificata in optimile Cupei Romaniei a fost Otelul Galati care marti a trecut de Gaz Metan Medias cu scorul de 4-2, dupa executarea loviturilor de departajare.